A weboldalunk további böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához, azok elemzéséhez és marketing célú felhasználásához. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: >

Bramac tetőcserép, betoncserép, kerámia cserép

Bramac által szállított beton és kerámia cserepek kiváló minőséggel, többféle felületi bevonattal és kimagasló esztétikai megjelenéssel rendelkeznek. A többféle méret közül könnyen kiválasztható az ügyfelek igényeinek megfelelő, legyen szó akár modern, ipari méretű épületek esetében alkalmazható nagyméretű cserépről, vagy a kisebb méretű tetőcserépről, ami ideálisan használható az új építésű, stílusos családi házakhoz vagy régebbi épületek felújításához is.

Miért a Bramac tetőcserép lehet a legjobb választás?

 • mert viharkár biztosítás köthető a Bramac cseréppel fedett tetőhöz
 • mert a Bramac tetőcserép a szabványnál szigorúbb követelményeknek is megfelel
 • mert 30 év garancát ad rá a gyártó

és mit mond a tetőcserép gyártója?

 • A tetőinknek egyszerűen hosszabb az élettartama
  Összehasonlítva más tetőfedőanyagokkal a betoncserép szilárdsága az idők folyamán folyamatosan növekszik, így hosszú évtizedeken át képesek elviselni a szélsőséges időjárási hatásokat.
 • Az általunk gyártott tető a legnagyobb esőnek is ellenáll
  Tetőrendszereinket rendszeresen tesztelik Európa legnagyobb szélcsatornájában. Az eredmények bizonyítják: tetőink szélsőséges időjárás esetén is a legmagasabb védelmet nyújtják.
 • Betoncserepeink a legnagyobb vihart és szelet is bírják
  A tető szerkezeti adottságaiknak köszönhetően jelentősen kevesebb viharkár keletkezik. Számtalan, védelmet nyújtó rendszerelem alkalmazásával viharbiztossá tehető a tető.
 • Bramac cseréptető helytáll a legkeményebb tesztekben
  A beton tetőcserép nagy tömörsége révén ellenáll a jégverésnek és más terhelésekkel szemben.Az elmúlt évek szél és vihar okozta károknak a tetőrendszereink ellenállnak.
 • Bramac betontető megelőzi a súlyos fagykárokat
  A betoncserepek magas szilárdságuk révén alig vesznek fel nevességet, mint pl.: olvadási csapadékot, ezáltal tartósan védelmet nyújtanak a felfagyások ellen.
 • A termékeink kímélik a környezetet
  A betoncserép előállítása igen alacsony energiaszükséglettel jár. A tetőfedőanyag-gyártó cégek közül cégünk rendelkezett elsőként az Osztrák Épületbiológiai és Gazdasági Intézet védjegyével.
 • A beton tetőcserép egy grammal sem nehezebb a kelleténél
  Az agyagcserép és a betoncserépfedések m2 súlya közel azonos. Vihar esetén a relatív magasabb súly előnyt jelent.
 • A tetőhöz mindent egy kézből beszerezhet
  Tetőmegoldások A-tól Z-ig. Minden betoncserép modellhez pontosan illeszthető eredeti tartozék és idomcserép rendszer.
 • A cserepek kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek
  A Bramac betoncserepek minden szegmensben kiváló ár-érték arányt nyújtanak. Kérjen árajánlatot. Meg fog lepődni a kedvező árakon. Kevesebbe kerül, mint gondolná!
 • Már Generációk bíznak benne!
  A cégünk legfőbb stratégiája a minőség és az innováció! Az elmúlt 40 év alatt több mint 3 milliárd tetőcserepet állított elő, és 2 millió tetőt fedett le.

További érdekes linkek:

Válasszon tetőcserepet, és kérjen rá árajánlatot! Dőljön hátra, és többit már mi intézzük! A kiválasztott cserépre megkeressük Önnek a piacon létező legjobb ajánlatot!