A weboldalunk további böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához, azok elemzéséhez és marketing célú felhasználásához. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: >

Creaton kerámia tetőcserép

A Creaton tetőcserép márka nyújtotta minőségi előnyökkel a tetőfedők és az építészek, az építőanyag-kereskedelem szakemberei és az építtetők számára. Ezek az előnyök jelentik a bizonyítékot arra, hogy az emberek joggal bíznak a CREATON által forgalmazott termékekben.

  • Kiváló márkaminőség (A CREATON termékei bizonyítékot jelentenek az általunk hirdetett minőségfilozófiára, legyen szó a méretpontosságról, felületképzésről és tartósságról. Bízzon a "CREATON- garanciában", amely minden építtető számára biztosítja a tető tartósságát és maradandó szépségét.)
  • Széles termékválaszték (Egyedülállóan széles termékválaszték, legyen szó Kerámia cserepekről, beton tetőcserepekről avagy szálcement termékeinkről (sík- és hullámpala). Többezer szín és forma kombináció révén a CREATON úttörő módón bővíti az egyedi megjelenést a tetőfedők, építészek és építtetők számára. A színek és a formák sokszínűsége szinte határtalan lehetőségeket kínál.)
  • Új termékötletek (A CREATON újra és újra a trend meghatározójának bizonyul az egész ágazat területén: páratlanul szép optikájú, formájú és színű termékek, valamint gazdaságos felhelyezési technika, valamint széleskörű tartozékprogram. Az egész világon egyedülálló termékek bizonyítékot jelentenek a kreativitás tetőmárkájának innovációs erősségére.)
  • Magasfokú gazdaságosság (A CREATON ár- és teljesítményaránya biztosan kiegyenlítődik: egyrészt a minőség által generációkon keresztül, másrészt azon termékelőnyök révén, amelyek eleget tesznek az "exkluzív tökéletesség a tető számára" követelménynek.)
  • Egyedülálló színválaszték (A CREATON felvitte a színt a tetőre. Ezáltal nem csak a klasszikus színeket lehet megcsodálni az ég alatt. Éppen a kiváló minőségű felületképzésünk, valamint páratlan színpalettánk alapozta meg hírnevünket a "kreativitás tetőmárkájaként".)
  • Elragadóan szép Design (Ügyfeleink büszkék lehetnek CREATON termékekkel fedett tetőikre. Formájukat és színárnyalatukat ilIetően termékeink valódi "remekműveknek" számítanak, legyen szó Kerámia cserepekről, betoncserepekről avagy szálcement síkpaláról.)
  • A legjobb anyagok (A CREATON csak kiváló nyersanyagokat használ fel, olyan anyagokat, amelyek a legjobb nyersanyag lelőhelyekről származnak, továbbá kitűnő felületnemesítési eljárásokat alkalmaz a CREATON "tisztasági-követelménye" értelmében.)
  • Könnyű felhelyezhetőség (Nagy eltolhatósági tartománynak köszönhetően cserepeink esetében úttörő módon lehetett növelni az eltolhatóságot, ezáltal a felhelyezési munka lényegesen felgyorsítható.)
  • High-Tech-gyártás által nyújtott biztonság (Az általuk alkalmazott technológia, valamint a teljesen érintkezésmentes eljárás jelentik a gyártás nagyfokú precíziójának, illetve az új, úttörő jellegű fejlesztések feltételeit. Tanúsítvánnyal ellátott minőségi managament folyik a formatervezéstől egészen az ügyfélszolgálatig az MSZ EN 9001/14001/18001 előírásoknak megfelelően az összes gyáregységünkben.)
  • Példaértékű környezetbarát szemlélet (A "természetes módon meghatározó" irányelvünk értelmében a környezetvédelem kiemelkedő fontosságú szerepet játszik valamennyi vállalati döntés során. A környezetterhelés elkerülésén alapuló környezetvédelmi koncepciónk példaértékűnek tekinthető a környezetszennyezés csökkentése érdekében.)

 

Válasszon tetőcserepet, és kérjen rá árajánlatot! Dőljön hátra, és a többit már mi intézzük! A kiválasztott Creaton tetőcserépre megkeressük Önnek a piacon létező legjobb ajánlatot!

További érdekes linkek: