A weboldalunk további böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához, azok elemzéséhez és marketing célú felhasználásához. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: >

Leier beton tetőcserép

A betoncserép napjainkban a legelterjedtebb tetőfedő anyag, hiszen erős, szép, tartós és gazdaságos fedés készíthető belőle, mely változatos formákkal harmonikusan illeszthető az egyes építészeti megoldásokhoz. A cserép védelmi funkcióján túl, esztétikai szempontból is fontos, hiszen az épület „koronája", erőteljesen meghatározza annak karakterét.

A Leier betoncserepek vonalvezetése letisztult, így a tetőn a tökéletes íveket nem töri meg lépcső, nagy hézag. Az ívelt cserepekből készült tetők átszellőzése a formából adódóan jön létre, így az alsó szerkezetek kevésbé forrósodhatnak át a nyári hőségben. A nagy felületű cserepekből gyorsan és gazdaságosan építhet.

A betoncserepek szilárdsága, és ezzel együtt vízzáró képessége, valamint fagyállósága az idő előrehaladtával folyamatosan növekszik. Betoncserepeink a Pajzs Plusz bevonatolási technológiának köszönhetően zárt, víztaszító felülettel rendelkeznek, amely révén kiváló a vízelvezető képességük, nehezen telepszik meg rajtuk a por és a moha, és évtizedeken keresztül könnyen tisztíthatók maradnak. A betoncserepek intenzív és tartós színét, valamint UV-stabilitását az alapanyagba kevert vasoxid alapú festék, és a kétszeres felületvédelem garantálja. A Leier a betoncserép fagyállóságára, vízzáróságára és méretpontosságára 50 év garanciát vállal.

Válasszon tetőcserepet, és kérjen rá árajánlatot! Dőljön hátra, és a többit már mi intézzük! A kiválasztott Leier tetőcserépre megkeressük Önnek a piacon létező legjobb ajánlatot!

További érdekes linkek: