A weboldalunk további böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához, azok elemzéséhez és marketing célú felhasználásához. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: >

Tondach tetőcserép

TONDACH® tetővel minden ember lehetőséget kap egy darabka biztonság, természetesség, meghittség és jó közérzet megteremtésére – és mindezt generációkon keresztül. TONDACH® -  tető egy évszázadra, mely természetes tetőfedési megoldások biztosítja az igazán fontos értékeket az életben.

  • Innováció: Vevőik a legtermészetesebb tetőrendszerrel rendelkeznek – biztonságos, hosszú életű, egyéni és esztétikus
  • Egyéni tetőmegoldásokat kínálnak vevőiknek legyen ez a formai vagy a színválasztéknak köszönhetően. Folyamatos termékfejlesztésük által a tervezői szabadság határok nélkülivé válik. A tetőfedés terén tapasztalható trendekkel szemben nyitottak és ennek szellemében termékeikben testet öltenek a vevői vágyak. A fejlesztési folyamatok a partneri igények kielégítése jegyében zajlanak, függetlenül attól, hogy új tetőről vagy tetőfelújításról van-e szó. Ily módon tudjuk az embereket hosszú távú értékek megteremtésében segíteni.
  • Elkötelezettség: Üzleti tevékenységüket elkötelezettség és felelősségvállalás jellemzi
  • A TONDACH® csapatot gyors, teljességgel vevőközpontú cselekvés jellemzi. Támogatjuá az embereket otthonuk megteremtésében és a tetőfedő anyagok gyártása területén szerzett sokéves szakértelmükkel biztonságot és védelmet nyújtanak. Az agyagból készülő természetes, biztonságos, sokoldalú és tartós tetőfedőanyagokkal értékállóságot teremtenek, úgy, hogy a tervezői szabadságnak és egyediségnek csak a képzelet szab határt. A bizalom, a partnerség, az innováció és az elkötelezettség cselekvésünk alapját képezik és minden termékükben tovább élnek.
  • Bizalom: Minden ember megbízhat a TONDACH®-ban
  • Üzleti és technikai hozzáértésük segítségével generációkat átívelően garantálják Önnek a biztonságos és természetes tetőmegoldásokat. Mindegy, hogy háztulajdonos, építész, kivitelező vagy kereskedő – minden partnerük megbízhat bennük - világszerte.

Válasszon tetőcserepet, és kérjen rá árajánlatot! Dőljön hátra, és a többit már intézzük! A kiválasztott Tondach tetőcserépre megkeressük Önnek a piacon létező legjobb ajánlatot!

További érdekes linkek: